loading   Laddar sida...

Vi är branschernas egna mässbolag

BraMässor Sverige är en helt oberoende arrangör av mässor, konferenser och andra evenemang och som tillvaratar de olika branschernas och branschföreningarnas behov och intressen. BraMässor står för Svenska Branschföreningars Mässbolag och utgör ett starkt och attraktivt alternativ till traditionella mässarrangörer.

Klicka här för att se listan över våra evenemang >>

 

 

Lyckas på mässan!

Att ställa ut på mässa kan verkligen vara värt investeringen - om det görs på rätt sätt. Under en halvdag får du som deltagare en genomgång av de verktyg som behövs för att få ett maximalt resultat av ditt mässdeltagande. Under workshopen varvas föredrag med praktiska övningar och diskussioner. Workshopen hålls av en av Sveriges främsta mässutbildare, Åsa Dahlqvist. Läs mer här.  

 

Vi lanserar Blob! 

Vår portfölj växer så det knakar och nu ger vi oss in i leksaksbranschen! Den 4-5 oktober 2016 är det premiär för vårt nya forum Blob, Baby, Lek & Barn. Tillsammans med  branschföreningen Lek- och Babybranschen och branschtidningen Lek & Babyrevyn lanseras Blob Höstforum på Scandic Infra City i Stockholm. Läs mer här.

 
VÅRA PARTNERS
Branschföreningen för Personlig Skyddsutrustning

Branschorganisationen Svensk Elektronik

Jaktgrossisterna i Sverige

Lek & Babybranschen

Park & Trädgård Maskinleverantörerna

VVS-fabrikanternas råd

Med flera...Ägare